Lav-selv gin kit

299.00 DKK

Skab din egen kvalitetsgin

12 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): CK0001 Kategori: Tag:

Beskrivelse

 

Kunne du tænke dig at lave din egen gin?

Den eneste danske lav-selv gin!

GinLab er en lille, dansk forretning startet af gin-entusiaster. Vores mål er at udvide danskernes kendskab til gin, samt at vise, hvordan hjemmelavet kan være godt – også når det gælder barskabet. Med vores lav-selv gin kit eller krydderi-refills kan du nemt lave din egen gin hjemme i køkkenet. Den får sin helt egen, spændende smag, der gør den idéel til en ‘on the rocks’, og kan samtidig bruges til at lave en interessant, kompleks gin og tonic. Køb det til dig selv eller som gave til én du holder af!

Med vores lav-selv danske gin kit kan du nemt lave din vodka om til en spændende, hjemmelavet gin i køkkenet – nemt og overskueligt. Vi giver dig hvad du skal bruge af ingredienser, så du kan lave din HELT egen gin. Du kan derfor tilpasse din egen gin, nøjagtig som du gerne vil have den.

Vores populære lav-selv gin kit er både til gin-entusiasten og til dig der er relativt ny i gamet. Den er perfekt til dig, der gerne vil udvide din horisont med en mere spændende tilføjelse til barskabet.

Hvad indeholder kit-kassen?
gin kit-kassen finder du et komplet sæt, med de sager du har behov for.
Du får en lækker flaske med træprop, alle ingredienser, aluminiumstragt, etiket du selv kan udfylde og designe med dit eget logo og tekst, samt en flyer med opskrift, tips og vejledning.
Du skal blot tilsætte vodka eller anden basis-spiritus, som ikke er med i kit-kassen. Derefter er det blot at nyde din helt egen hjemmelavet-designer gin. 

Perfekt gaveidé.
Et lav-selv gin kit er den perfekte gaveidé til ham eller hende der har det hele – både som værtsgave til entusiasten, og en spændende julegave til dén du holder af.

Lav og nyd din egen hjemmelavede gin i køkkenet, og del den med andre.

Yderligere information

Vægt 900 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lav-selv gin kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter